Mijn favorieten

Verkoop

UW HUIS VERKOPEN

 

Wat doen wij voor u?

Voorafgaand aan het verkooptraject houden wij een intakegesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. Uw woning wordt uitgebreid geïnspecteerd en vervolgens geven wij een reëel en gefundeerd vraagprijs advies met daarbij de geschatte verkoopopbrengst.

Verkoopstrategie
Alle ruimtes van uw woning worden door ons uitgebreid geïnspecteerd. Per vertrek zullen wij u (indien nodig) adviseren over eventuele aanpassingen.  Hierbij kunt u denken aan het sauzen van een muurtje, herstellen van hang- en sluitwerk, verplaatsen van enkele meubelstukken etc.

Foto reportage, digitale plattegronden en 360° foto's, video
Goede foto’s op internet zijn van wezenlijk belang bij de verkoop. Door goede foto’s en een pakkende en uitnodigende omschrijving van uw woning worden woningzoekenden geprikkeld om juist úw woning te komen bezichtigen. Digitale plattegronden en 360 graden foto's en video een optimale ranking van uw woning.

Plaatsing op Funda
Funda is nog steeds de grootste en bekendste woningsite welke elke maand door miljoenen bezoekers wordt bekeken. Dankzij ons NVM lidmaatschap worden onze woningen vollediger getoond dan het aanbod van niet-NVM makelaars (ranking). Door de plaatsing op Funda komt uw woning tevens in het uitwisselingssysteem van de NVM terecht zodat uw woning bij alle NVM makelaars onder de aandacht wordt gebracht. 

Plaatsing op de website van Brandsma Makelaars
Naast Funda wordt uw woning tevens op onze eigen website geplaatst.

Een eigen website van uw woning
Wij bieden u een unieke website aan van uw eigen woning. Onder www.(uw adres!).nl kan de potentiële koper een nóg beter beeld van uw woning krijgen. De foto's worden nog fraaier en screen-wide op het scherm van de zoeker gepresenteerd.

Brochures
Van uw woning wordt een volledige en representatieve brochure gemaakt. Deze brochure kan worden gedownload van internet, op verzoek worden verzonden per post en tijdens de bezichtigingen verstrekt aan potentiële kopers.
 
Tuinbord
Een ander goed middel om de aandacht op uw te koop staande woning te vestigen is het plaatsen van een tuinbord, driehoeksbord of raamposter. In overleg met u wordt bepaald wat het meest effectief is. Door onze opvallende kleuren valt ons bord goed op.

Etalage presentatie
Vanzelfsprekend wordt uw woning gepresenteerd in onze etalage. Door de gunstige ligging van ons kantoor nabij het centrum van Roden wordt ook daar de woning veel bekeken.
 
Bezichtigingen
Aanvragen voor bezichtigingen plannen wij, in overleg met u, voor u in. Tijdens deze bezichtigingen voorzien wij de potentiële koper op juiste wijze van alle relevante informatie over uw woning en zorgen wij dat uw woning op optimale wijze wordt gepresenteerd. We nemen vooral de tijd voor de bezichtigingen! Na afloop krijgt u van ons uitgebreid verslag.

Onderhandelen
Een vak op zich! Door onze jarenlange ervaring kunt u dit met een gerust hart aan ons over laten. Vanzelfsprekend bent u tijdens
het onderhandelingsproces volledig op de hoogte en wordt alles met u besproken. Door het realiseren van een goede     
verkoopopbrengst met gunstige bijbehorende voorwaarden verdient een goede makelaar zich snel terug!

Koopovereenkomst
Indien de overeenstemming is bereikt tussen u en de koper zorgen wij dat dit op juiste en correcte wijze wordt vastgelegd in de koopovereenkomst. De koopovereenkomst wordt met u en met de koper uitgebreid doorgenomen alvorens tot ondertekening wordt overgegaan. Wij zorgen tevens dat al deze belangrijke gegevens bij de notaris terecht komen zodat deze voor een correcte juridische overdracht kan zorg dragen.

Correcte afwikkeling
Wij zijn bij u tot en met de overdracht bij de notaris. We doen vooraf samen met u een inspectie bij de woning, nemen meterstanden met u op en gaan mee naar de akte passering bij de notaris

Nazorg
Mochten er na de overdracht toch nog onvoorziene omstandigheden opduiken. Ook dan kunt u nog steeds op ons rekenen!


Een woning verkopen is geen standaard aangelegenheid, het is maatwerk!